مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با عرض سلام و خسته نباشید- بنده و همسرم در شرف طلاق هستیم- یک منزل وکالتی در چندسال قبل خریداری کرده بودیم که سه دانگ بنام من و سه دانگ بنام همسرم بود و در حال حاضر منزل تخلیه هست و من برای فروش گذاشته ام. اما همسرم بخاطر اذیت کردن من حاضر به فروش نیستند.
در حال حاضر سوالم این هست که با توجه به وکالتی بودن آپارتمان و اینکه قیمت ششدانگ آن حدود 70 میلیون تومان هست آیا می توانم از طریق مزایده یا هر راه حل قانونی دیگر سه دانگ سهم خودم را بفروشم یا نه؟ بدون اینکه نیازی به همسرم باشد
و اگر راهی هست چقدر زمان می برد تا به نتیجه برسم؟ و از چه راهی باید اقدام کنم؟؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

وحید مرزبان

جناب آقای وحید مرزبان:

با سلام
در صورتیکه وکالت شما محدود به زمان مشخصی نباشد و وکالت از نوع مطلق باشد و در توضیحات یا عنوان وکالتنامه اختیار فروش سهم الشرکه به شما که وکیل ایشان می باشید تفویض شده باشد می توانید به این امر اقدام نمایید در غیر این صورت خیر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام بلاه می توانید
با مراجعه به دادگاه محل وقوع ملک درخواست خود را اعم از فروش و یا افراز و ...مطرح نمایید.
در صورت نیاز به مشورت بیشتر لطفا با این شماره تماس حاصل فرمایید
ساعت 6 الی 8
قبل از تماس پیام دهید

ولی جلالی

جناب آقای ولی جلالی :

با سلام شما میتوانید سهم سه دانگ خود را هر زمانی که بخواهید با همان وکالت به هر خریداری که سراغ دارید بفروشیدب با مراجعه به اداره ثبت میتوانید درخواست افراز سهم خود را با همسر از ثبت بخواهید اگر قابل افراز نبود گواهی از اداره ثبت اخذ سپس در دادگاه دادخواست فروش ملک مشاع را بدلیل غیر قابل افراز بودن بخواهید