مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح همسر

با عرض سلام. در حالی که با خانومم با هم زندگی میکردیم و هیچ مشکلی نداشتیم یک روز برای بنده از کلانتری زنگ زدند و رفتم متوجه شدم که همسرم به جرم ضرب و شتم از بنده شکایت کرده است. وقتی جویای ماجرا شدم گفت میروم رضایت میدهم که دروغ گفته بودم. خلاصه دادگاه رفتیم و در آن جا متوجه شدم نامه پزشکی قانونی آورده خراشیدگی لاله گوش. اول خنده ام گرفت گفتم کی با هم دعوا کردیم گفت بهمن ماه در صورتی که ما اصلا در تاریخ ذکر شده دعوایی نداشتیم. البته چند سالی هست که بگو مگو داریم اما هیچ وقت به ضرب و شتم منجر نشده است. بازپرس سوال کرد با چه چیزی به شما ضربه زد و گفت با مشت گفت مشت کوبیده میشود نه این که خراش بردارد. من هم گفتم جناب بازپرس دست روی قرآن میگذارم که او را نزدم. به همسرم گفت جلسه بعد اگه شاهد یا مدرکی داری بیار یا این که باید قسم بخورید. منتظر ابلاغیه بودم که 5 خرداد ابلاغیه به همراه یک کیفرخواست برای من در سامانه ثنا برای مهرماه آمد و وقت رسیدگی دادند و در کیفرخواست ذکر شده است. دادسرا با عنایت به جمیع اوراق و محتویات پرونده تحقیقات بازپرس محترم، شکایت خانم ...، صورتجلسه و گزارشات واصله از مرجع انتظامی ملاحظه اظهارات طرفین پرونده نزد بازپرس محترم شعبه بازپرسی و سایر قرائن و آمارات موجود بزهکاری متهم در دادسرا محرز و مسلم تشخیص، فلذا مستندا به 709 و 714 از قانون مجازات اسلامی 1375 (کتاب تعزیرات) برای نامبرده درخواست کیفر و مجازات مینماید. میخواهم اعتراض کنم و پیگیر این موضوع باشم باید چی کار کنم؟ ناگفته نماند که بنده معلولیت جسمی حرکتی دارم و با عصا راه میروم و اصلا نمیتونم او را بزنم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متن ارسال شده قرار مجرمیت ونهایتا کیفرخواست است وشما باید در موعد مقرر و تعیین وقتی از طریق دادکاه کیفری 2 میشود در جلسه رسیدگی حاصر ودفاع نمایید وبعد از صدور رای دادکاه نسبت بدان اعتراض کنید