مشاوره حقوقی رایگان - سوال شکایت خانمم

باسلام خانممم علیه من شکایت کرده که زنده انداخته بیرون ومنم قبول نکردم چون نزدم که بگم وبه خاطر هم ازپزشکی قانونی نامه دارم حال دادگاه چه تصمیمی می میرد بی زحمت راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و دادگاه با التفات به دفاعیات مطرح شده، اقدام به صدور رأی خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
صرف وجود نامه پزشکی قانونی دال بر محکومیت متهم نیست

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اگر نزدید و دلایلی نیست نگران نباشید. اگر پزشکی قانونی گواهی صادر بکنه و اصل درگیری شما ثابت شود با قسم شاکی شما محکوم به پرداخت دیه هستید. اگر هیچ صرب و جرحی نکردید نگران نباشید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
رویه ها متفاوت میباشد ونحوه دفاع شما هم موثر است،نامه پزشک قانونی احتمال دارد محکومیت را اثبات کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش‌بینی نیست بستگی به ادله و دفاعیات دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف نظریه پزشکی قانونی دلیل بر ضرب و جرح نیست مگر با دلایل دیگر قابل اثبات باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

معمولا کسی که ادعای آن را دارد که مورد ضرب و جرح قرار گرفته از پزشکی قانونی گواهی دریافت می‌کند به همین دلیل پرسش شما ابهام دارد