مشاوره حقوقی رایگان - حقوق موقوفه توسط متولی

باسلام و احترام
آیا متولی جدید، می تواند عملکرد متولی قبلی را (اعم از اینکه اداره اوقاف باشد متصرفی و یا شخص حقیقی) ایراد کند اعم از اینکه متولی قبلی مفاصا گرفته باشد و یا نگرفته باشد
بعبارت دیگر آیا متولی جدید به استناد تبصره ماده 15 قانون تشکیلات اوقاف ذینفع تلقی میشود و سمت دارد تا وارد شود و یا خیر؟
لطفا نظرتان را مستنداً اعلام و در صورت امکان اگر چنانچه احکامی در این خصوص توسط محاکم صادر شده همراه آدرس لینک آن را محبت فرمایید.

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

باسلام : متولی جدید جانشین یا قایم مقام می باشد و به عبارتی در جهت احقاق حق هر گونه داخل وتصرفی بنماید .فعلاً آرایی جهت ارابه ندارم ولیکن در سایت قوه قضاییه بخش اوقاف امکان و یا کتب آرای سازمان اوقاف پیدا نمود .