مشاوره حقوقی رایگان - اعمال جریمه بی احتیاطی کارگر در محل کار

با سلام. بنده مسئولHSE (ایمنی،بهداشت و محیط زیست) یکی از کارخانجات هستم. میخواستم مواد قانونی و یا نحوه اعمال جریمه (نقدی و غیرنقدی) برای افرادی که تخلفات بی انضباطی، بی احتیاطی و تمرد از دستور را در کارگاه دارند و با عادی انگاری و بی احتیاطی موجب ایجاد حادثه برای خود و دیگران و یا موجب به مخاطره افتادن سلامتی خود و دیگران و یا با ادامه تخلفات خود باعث ایجاد آلودگی محیط زیست میشوند، را بفرمایید. مطمئنا وجهه قانونی این سوال برای بسیاری از مسئولین ایمنی و بهداشت کشور خیلی مهم است. چون واقعا برخورد هر کارگاه با این موضوع متفاوت است. ممنون

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. موادی از قانون مدنی، ق مسئولیت مدنی، موادی از قانون مجازات اسلامی. موادی از قانون های مرتبط با بیمه.