مشاوره حقوقی رایگان - بی احتیاطی کارگر

با سلام. برای ساخت یک سوئیت در باغ با فردی قرارداد بستم. ایشان جهت انجام قسمتی از کار فردی را به محل ساختمان آورده است. که بر اثر بی احتیاطی دو انگشت دست او لای درب رفته و شکسته است. آیا از نظر قانون من بدهکار هستم یا هزینه ای به عهده من خواهد بود؟
توضیح : هیچ قراردادی این فرد با من و یا پیمانکار اصلی ندارد.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
در صورتی که بی احتیاطی یا بی مبالاتی و یا نقص فنی و عدم رعایت قوانین و نظامات منتسب به شما نباشد و به طور کلی مرتکب تقصیری نشده باشید، خیر مسئولیت ندارید.