مشاوره حقوقی رایگان - کسری بیمه

با سلام. بازنشسته صنایع دفاع هستم شهر قزوین ... برای بنده بیمه سوابق روزمزدی به صورت 22 روز محاسبه شده است. (تعطیلی پنج و جمعه ) ولی من با روزمزدهای دیگر فرق داشتم و به صورت کامل ماه رو حضور داشتم و 4 سال هم سابقه روزمزدی دارم که مربوط به تامین اجتماعی و اداره کار هست. خود صنعت قبول دارد ولی میگوید شکایت کن چون برای آن ها بار مالی دارد و چند سال از بازنشستگی بنده میگذرد. میخواهم وکیل بگیرم.

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

با در دست داشتن مدارک مثبته از طریق هیات تشخیص اداره کار شهرتون اقدام کنید