مشاوره حقوقی رایگان - کسری بیمه

با سلام و احترام. من از یک شرکت به شرکتی دیگه در سال 78 تا 79 به فاصله 6 ماه اومدم و در این فاصله سابقه بیمه ندارم میشه با پرداخت حق بیمه این فاصله را پر کرد ؟ ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معمولا اداره تامین اجتماعی قبول نمی کند با این حال درخواست بده شاید قبول کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اداره بیمه در میان بگذارید تا دقیقتر بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر جایی کار کرده اید می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اداره بیمه مربوطه پیگیری نمائید