مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه تعیین مهلت جهت انجام کاری

سلام، وقت بخیر. برای من ابلاغیه ارسال شده که جهت ابلاغیه احضاریه تعین مهلت برای شخصی زی سمت از طرف س.ت
بنده اصلا از جرم خودم مطلع نیستم. آیا امکان بازداشت موقت وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر نگرانی شما بی مورد است این نوع ابلاغیه اغلب برای امور حقوقی مثل مشاهده نظر کارشناسی یا واریز هزینه کارشناسی و امثالهم صادر میشود.بهتره حتما حضوری مراجعه کنید و بی جهت نگران نباشید