مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

با سلام ابلاغیه ای اومده و علت حضور تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط و همکاری در جاب محکم علیه اول که معنی این جمله یعنی چه و با توجه به فاصله زیاد با دادگاه آیا از شهرستان خودمون می تونم برم از دفتر خدمات قضایی اقدام کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابلاغ مورد نظر باید بررسی شود.
اگر ابلاغیه جلسه رسیدگی است بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
حتما با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام محکوم علیه اول یعنی پرونده چند محکوم علیه دارد شما به سایت عدل ایران مراجعه نمایید و در قسمت پیگیری پرونده مشاهده می‌شود که شما چه سمتی در این پرونده دارید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باید در مهلت مقرر حضورا به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت اقدامات و پیگیری باید حضوری به شعبه مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید لایحه ارسال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در متن ابلاغیه تاکید به حضور شما شده است بنابراین نمیتوان از طریق دفتر خدمات قضایی به صرف ارسال یک لایحه بسنده کرد و لازم است بنحو حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید از سوی دیگر از طریق سامانه ثنا خود بر روی گزینه اطلاع‌رسانی از روند پرونده کلیک کنید و از روند پرونده خود مطلع شوید محکوم‌علیه اول نیر به نظر میرسد که پرونده تشکیل شده چندین محکوم‌علیه دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر شما باید حضورا برای همکاری باشعبه تشریف ببرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید به همان شعبه مراجعه شود.دلیل آن صدور حکم جلب وهمکاری جهت جلب طرفتان میباشد