مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق بیمه

با سلام.
بنده شش سالی میشود که در یک پرورش طیور چند هزارتایی بدون قرارداد با خانواده، سرایدار و همه کاره آن جا با حقوق توافقی و بدون بیمه سنوات و مزایا سکونت دارم. حال بعد از چند سال میتوانم برای بیمه و مزایا شکایت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره حضوری به وکیل مراجعه کنید.حق بیمه الزامیه یعنی کارفرما باید کارگرش را بیمه کند.اما این کلیت ماجراست باید اول رابطه کارگر کارفرمایی احراز بشه.