مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وثیقه بعد از قبول اعسار

با سلام پدر من در زندان می باشد و درخواست اعسار به تقسیط او قبول شده اما با وجود قبول شدن اعسار قاضی پرونده وثیقه ملکی به همون مبلغ رو از ما میخواد و میگه باید پیش قسط رو واریز کنید و وثیقه بزارید تا نامه آزادی رو بدم میخواستم ببینم کار قاضی قانونی یا نه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

پیش قسط باید پرداخت گردد و اگر شما بعد از یک ماه از سپری شدن ابلاغ اجرائیه دادخواست تقسیط داده باشید اخذ تامین و مناسب از شما صحیح می باشد