مشاوره حقوقی رایگان - وجه التزام

سلام
قرارداد یکساله اجاره یک آپارتمان به سر آمده مستاجر تخلیه نمی کند. قرارداد دارای وجه التزام بابت تخلیه خانه است و در قرارداد ذکر شده است که تمدید این قرارداد فقط با توافق کتبی طرفین قبل از انقضا قرار دادممکن است. سرانجام طرفین به صورت شفاهی بدون نوشتن چیزی توافق می کنند برای یکسال دیگر. مستاجر اجاره توافقی را میدهد ولی نه به موقع، 3ماه یا 4 ماه دیرتر می پردازد. پس از پایان سال دوم مجدد مستاجر منزل را تخلیه نمی کند. سوال1: آیا موجر با توجه به قرارداد اولیه می تواند دستور تخلیه فوری بگیرد. سوال2: آیا موجر می تواند با توجه به قرارداد کتبی اولیه درخواست وجه التزام کند. ممنون از پاسختان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قرارداد اولیه معتبر است اما توجه داشته باشید که در شرایط کرونا تخلیه واحد های مسکونی با دستور تخلیه انجام نمی شود و شورا جلسه تشکیل داده و دلایل را بررسی می نماید