مشاوره حقوقی رایگان - وجه التزام

اپارتماني را از سازنده كه موضوع مشاركت در ساخت بود را خريداري كردم و تحويل گرفتم قرار بود ٦/٢ سند را بنام بزنه در دفترخونه حاضر نشد
گواهي عدم حضور گرفتم
تاريخ ٩/٢ اظهارنامه فرستاده كه صاحب ملك فوت كرده نتونستم بدليل انحصار وراثت سند تك برگ بگيرم حال سند تك برگ اماده است الباقي مبلغ مبايعه نامه رو حاضر كنيد تا سند بزنم
روزانه بابت تاخير سند ٣ ميليون ضر و زيان گذاشتيم
ايا وجه التزام به اينجانب تعلق ميگيرد ؟ تا چه تاريخي ؟
سازنده وجه التزام را نميده ميگه سند بگير برو
بنظر شما سند بزنم وجه التزام ببخشم ؟ تا تاريخ اظهار نامه ٢٧٠ ميليون ميشه وجه التزام
قيمت ملك ١٦ ميليارد ميباشد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اطهار نظر مستلزم رویت و بررسی قرارداد و ایناد ملکی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید مطالبه کنید و الزامی به بخشش نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تاخیر در پرداخت و نحوه تعهدات قراردادی داشته است می توانید تقاضای وجه التزام کنید شما مجبور نیستید که ان مبلغ را ببخشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید وجه التزام را مطالبه نمایید اما می توانید به جهت شرایط پیش آمده نسبت به مبلغی کمتر توافق نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه عدم انجام تعهد را
مطرح نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می توانید وجه التزام را به موجب دادخواست مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازمند بررسی دقیق و جامع پرونده می باشد و نظر قطعی بعد اعلام میشود⚖⚖

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بله تعلق میگیرد تا تاریخی ک سند بنام شما منتقل شود. توافقی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید وجه التزام به شما تعلق میگیرد ه نمی‌توان نتیجه هیچ دعوایی را پیش‌بینی نمود چون این خلاف مقررات وکالت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده وجه التزام تعیین‌ی قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وجه التزام تعیین‌ی قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وجه‌ التزام تا تاریخ ایفای تعهد به شما تعلق خواهد گرفت.