مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

با سلام
من چند سال یه ملکی رو از دانشگاه کرایه کرده بودم بعد از به پایان رسیدن قراردادم درخواست تمدید دادم که دانشگاه گفت چک بده برا قرارداد جدید و من تحویل دادم در پایان بعد چند ماه دانشگاه گفت باید محل رو تخلیه کنی چند روز بعد من به محل مراجعه کردم که دیدم ممنوع الورود شدم با توجه به این که کلی وسایل و تجهیزات انجا دارم شکایت هم کردم ولی دادگاه میگه حق با دانشگاهه چون قرارداد نداری و 20 روز زمان اعتراض داده سوال داشتم مگر دانشگاه نباید دستور تخلیه یا حکم تخلیه بگیره و این که دانشگاه میتونه به صورت خودسرانه درب محل کار من رو قفل کنه؟
و اینکه طبق چه ماده ای حرکت دانشگاه جرم یا تخلف بود.

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام منظور از کرایه چیست یعنی ماهیانه مبلغی واریز میکردین ؟ در اینصورت طی اعتراض به رای ایراد شکلی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما . تخلیه ملک فقط با حکم مقام قضایی امکان دارد مگر ...
حتما تجدیدنظرخواهی نمایید و لایحه محکم با راهنمایی یک وکیل تنظیم نمایید. و ...