مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام
همسرم2ماه پیش از بنده وکالتی جهت گرفتن طلاق گرفت و وکیلش طی اظهاراتی به اینجانب این پروسه رو بسیار سریع توصیف کرد ولی تاکنون خبری از طلاق نشده، خواستم ببینم این وکالت تا چه زمانی اعتبار دارد لازم به ذکر است در وکالت مدت زمان قید نگردیده.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. همانطور که وکیل همسرتون فرمودند پروسه طلاق از جانب زوجه با داشتن وکالت در طلاق بسیار سریع انجام میشود. چنانچه وکالت بلاعزل به همسرتون داده باشید هر زمانی که اراده کنند امکان استفاده از وکالت را خواهند داشت.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

وکالت شما وکالت کاری با موضوع مشخص است و تا زمان اتمام کار ادامه خواهد یافت حال اگر زمان مشخص نمودید اعلام فسخ و ابطلال وکالت نامه را می توانید با مراجعه به دفتر اعلام نمایید
منتهی ار بلاعزل باشد امکان عزل وکیل وجود ندارد
در صورت نیاز به مشورت بیشتر لطفا با این شماره تماس حاصل فرمایید
ساعت 6 الی 8
قبل از تماس پیام دهید