مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام شخصی تو تلگرام ازم درخواست رمز کیف پول ارز دیجیتالم کرد بعد چت رو پاکید و ایدی تلگرامش پاک کرد شمارش هم غیر قابل دیده و من رو بلاک کرد و کیف پولم رو خالی کرد آیا میتونم پیگیری کنم و شخص قابل ردیابی‌ است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید به پلیس فتا مراجعه نمایید و موضوع را اطلاع بدهید و سپس باید در دادسرای جرائم رایانه ای شکایت کیفری کلاهبرداری اینترنتی و مطرح نمایید. و ...

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. متاسفانه امکان ردگیری متهم بسیار بسیار پایین می باشد ولی برای اینکه شانستان را امتحان کنید میتوانید به اتهام سرقت ارز دیجیتال شکایت کنید.