مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام وقت بخیر
من پولی به صرافی (فامیلم بود) دادم قرار بود ماهانه 7 درصد سود بهم بده اونم رفت یه ارز دیجیتال به نام ای آی تریدر خرید، یکی و دوماه سود داد ماه سوم گفت سایتش داره اپدیت میشه باید صبر کنید. دیگه رفت که رفت 2 سال هیچ سودی دریافت نکردیم حالا بعد چند سال میگه سایت اپدیت شده ولی سود نمیده فقط ارز ATC میده ولی هیچ ارزش پولی نداره من چکار می تونم بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد ، شاهد و مدرکی دارید میتوانید طبق ان اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قراداد کتبی ندارید، فقط میتونی پولی که واریز کردی به حسابش را طلب کنی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ورود در بازارهای دیجیتال ریسکی هست باید کارشناس متخصص نظر دهد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام می‌توانید برعلیه ایشان دادخواست مطرح کنید

یک وکیل :

قرارداد شراکت نیاز به بررسی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورت نداشتن قرارداد می‌توانید بابت وجه اقدام نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تجارت و مشارکت مدنی بوده در سود و زیان قانونا شریک هستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا طی اظهار نامه استرداد وجوه خود را بخواهید ونهایتا تقدیم دادخواست حقوقی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا اظهارنامه بابت مطالبه وجه دهید سپس دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت واریزی و خسارت تاخیر تادیه دهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان بدهید