مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی ارز دیجیتال

سلام وقت بخیر
من با یه شرکت آمریکایی سرمایه گذاری بیت کوین کردم
کلی هم سود کردم الان میخوان سود من واریز کنن بحسابم بانک تجارت
میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد پول بیاد بحسابم پول زیادی البته قانونی از چون هزینه صرافی هم دادم ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورتی که اقدامات شما قانونی باشد مشکلی ایجاد نخواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر در صورت واریز وجه به حساب شما مسدود می شود و باید به دادسرای جرائم اقتصادی مراجعه کنید و پاسخ بدید که این پول بابت کدام معامله واریز شده است.
در حال حاضر خیلی سخت گیری می کنند بهتر است مدتی صبر کنید و از طریق ارز دیجیتال درخواست بدید واریز کنند و به حساب بانکی شما واریز نکنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که امور خود را به طور قانونی انجام داده باشید مشکلی برای شما ندارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اگر به صورت ارز دیجیتال بگیرید به نفع شما هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر قانونی انجام شده باشد مانعی ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت واریز وجه به حساب شما مسدود می شود و بایدپاسخ بدید که این پول بابت چه معامله واریز شده؟بهتر است به حساب شما واریز نشود و یا یه حساب نزدیکانتان واریزی باشد
و یا اینکه مدتی صبر کنید و از طریق ارز دیجیتال درخواست بدید واریز کنند و به حساب بانکی شما واریز نکنند

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

قبلا پاسخ داده شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير منع قانوني ندارد
هر چند منشا مال مورد مداقه قرار خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان مسدودشدن حسابتان می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است امکان ایراد وجود دارد اما راه دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مستندات در رابطه با منشاء پول را داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مشکل ایجاد خواهد شد

و حساب بانکی شما مسدود خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت قانونی بودن اقدامات مزبور مشکلی ایجاد نمی گردد صرفا با عنایت به زیاد بودن واریزی امکان مسدودی حساب می باشد که بعد از مراجعه و بارگزاری مدارک در سامانه و ذکر توضیحات منبع درآمد و واریز پس از پرداخت مالیات بر درامد رفع مسدودی می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اقدام قانونی فاقد مشکل می باشد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
در صورتی که وجوهی با مبالغ بالا به حساب ایرانی شما واریز شود می بایست پاسخ گوی مراجع مربوطه جهت منشا قانونی پول ها باشید