مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام من فروش آنلاین مواد شوینده و بهداشتی نانو دارم و یک بسته به یزد ارسال کردم و متاسفانه بسته نمیدونم چطور به دست مشتری رسیده که ادعا می‌کرد نصف بسته ریخته بود در حالی که بسته بندی کاملا سالم به اداره پست تحویل دادم
خسارت این بی ملاحظه گری های مسئولان اداره پست رو کی باید پرداخت کنه
هزینه بسته بندی و کارتن هم از خودمون هست ولی پول ارسالش راهم بیشتر از حد مجاز دریافت می‌کنند

پاسخ ها :

مسئول خسارت به بسته پستی خسارت به بسته پستی