مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سادات

همسرم سید است ولی در شناسنامه خودش و پدرش و پدربزرگش سید قید نشده ولی مادر و پدربزرگ وی برایشان تعریف کرده که اول فامیلی شماها جعفری بوده و بدلیل سادات بودن در زمانهای دور و مخالفت عده ای در آن زمان با سادات فامیلی شما به نجفی تغییر پیدا کرد و دنباله آن هم و.م اضافه گردید تا مخالفین متوجه سادات بودنتان نشود و داشتم ناپدید شدن پدر پدربزرگشان را به دلیل سید بودن برای اینها تعریف کرده است و اقوام و عموزاده های وی نیز همگی می گویند از زبان پدر و پدربزرگامون شنیده ایم سادات هستیم و اینک سالیان سال است در محل زندگی و محل کار همگی همسر بنده را سید خطاب می کنند حال چگونه در ثبت احوال برای درج کلمه سید در شناسنامه همسر و فرزندم اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با مراجعه به ثبت احوال و درخواست از آن اداره کل نسب شما را با افراد مورد ادعا رامشخص مینماید