مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالتنامه

باسلام در تاریخ 2/2/95 وکالت کاری به یه نفر داده شده است وکیل کاری میره وظیفه کاری که داشته انجام می دهد ساختمان را می فروشد به امضای موکل هم میرسند بعد در تاریخ 2/10/95 وکالت نامه را باطل و به شخص دیگری وکالت می دهد تا همان ساختمان به شخص دیگری بفروشد و سند بزند وکالت دوم چگونه ابطال می شود؟

پاسخ ها :

خیراله شکری

خیراله شکری :

سلام
وکالت دوم خودبخود منتفی است چون فاقد موضوع هست یعنی کسی که وکالت فروش ملک تفویض نموده خود قبلا ملک را فروخته مالکیتی نداشته تا وکالت فروش بدهد