مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال وکالتنامه

سلام و عرض ادب
وکالتنامه فروش زمین ورثه ای مشاعی ( که توسط آن وکالتنامه زمینی به مساحت 32 هزار متر به نام وکیل انتقال یافته است ) به دلیل جزئی توسط رای دادگاه حقوقی ابطال گردیده است . آیا کل وکالتنامه از اعتبار قانونی ساقط می شود ؟ یا فقط نسبت به آن موضوع خاص ابطال می شود ؟
ممنون از پاسخگویی اساتید محترم

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام. اگه تنها قسمتی از مفاد وکالتنامه باطل شده باشد و در رای دادگاه به همان قسمت تصریح شده باشد سایر مفاد وکالتنامه به قوت خود باقیست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
وکالت نامه ی فروش و رأی دادگاه نیاز به مطالعه دارد . زیرا سؤال مبهم است .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دلیل ابطال چه بوده است و در خصوص چه قسمتی باطل شده است؟
معمولا ابطال را به دفترخانه ابلاغ می کنند لذا عملا آن سند فاقد ارزش است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی باید رای دادگاه بررسی گردد و درحدود مذکور در رای وکالتنامه باطل گشته است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن وکالتنامه بررسی شود اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام: اگر قسمتی از ان باطل شده اصولا به کل سرایت ندارد،البته باید وکالتنامه و رای دادگاه مورد ملاحظه قرار گیرد، با همکار وکیل حضورا ملاقات نمایید تا اوراق مورد بررسی بالینی قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تنها در حدود و حیطه مذبور در رای دادگاه ابطال می گردد

مینا پاشنا

سرکار خانم مینا پاشنا :

سلام،نیاز به مطالعه رای دادگاه می باشد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درود بر شما
رای دادگاه مي بايستي بررسی گردد و درحدود مذکور در رای وکالتنامه باطل گشته است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا آن قسمت خاص فقط باطل می شود و بقیه مندرجات به قوت خود باقی می ماند مگر ابطال قسمت جزیی به نحوی باشد که باعث ابطال کل وکالت نامه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید در دادنامه دلیل ابطال
مشخص گردد

امکان دارد در وکالت نامه وکیل حق انتقال به شخص ثالث را داشته باشد ولی حق انتقال به خود وکیل سلب شده باشد یا ..

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فقط نسبت به آن قسمت که دادگاه حکم داده است...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای باید مورد برسی قرار کیرد ودرحدود مذکور در رای وکالتنامه باطل گشته است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مفاد رای صادره جهت اظهارنظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها نسبت به آن موضوع خاص وکالتنامه ابطال میشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطابق رای دادگاه و بسته به رای ابطال صورت می گیرد