مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب

با سلام
یک سال پیش کاری رو با شخصی شروع کردیم بدون هیچ گونه قراردادی و یکسال نشده بدلیل مسائل مختلف تصمیم به جدایی گرفتیم، شریکم گفت پول اولیه من را بده و وسیله هارو بردار، منم وسیله هارو خریدم و در ماه های مختلف چک دادم، ما کارمون مس بود و باطله ها هم باید حمل شود و در حیاط کارخانه مانده، کارخانه برای شریکم بود و به من بدون پول پیش با مبلغی ماهانه اجاره داده تا من کارم رو تموم کنم و بتوانم جایی را پیدا کنم، سوال من از اساتید اینه که در عمل شراکت ما تمام شده و نیاز به رسید و ... نیست؟ ما قراردادی نداشتیم از ابتدا و تماما لفظی بوده فردا روزی نیاد بگه من از فلان چیز تسویه نکردم و شراکتمون پابرجاست

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
هرادعا نیاز به اثبات داره ...ازجمله اثبات شراکت و اثبات طلب، که به عهده ی شریک شماست.