مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جانبازی

با سلام بنده سال 82،83 سرباز سپاه کازرون بودم توسط دو نفر موتور سوار ناشناس مورد شلیک قرار گرفتم از ناحیه پای چپ مورد اصابت قرار گرفتم با توجه به شرح حادثه ، مدارک بالینی کمسیون 134 سپاه به عنوان جانباز معرفی شدم اما کمیسیون تعیین درصد ، درصد بهم نمیدن میگن بدلیل اینکه سپاهی نبودی حقوق بگیر سپاه نیستی درصد بهت تعلق نمیگیره لطفا راهنمای بفرمایید چطور به حقم برسم اگه لازمه وکیل بهم معرفی بفرمایید

پاسخ ها :

حسینعلی پیرعلی

حسینعلی پیرعلی :

سلام در آن وقتی که سرباز سپاه باید جانبازی به شما بدند باید به دیوان مراجعه و شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتوانند البته بهتر انست مه از کمک وکیل بهره مند شوید