مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جانبازی

با سلام و عرض خسته نباشید. من برج 5 امسال (1401) محل خدمت بودم در ضمن سرباز بومی بودم از پست نگهبانی شب رفتم خانه و دیگه چیزی یادم نمیاد که چه اتفاقی برایم رخ داد بنده 6 روز در کما بودم و 2بار عمل جراحی مغز هماتوم اپیدورال شدم جمجمه ام شکسته بود و حافظه ام درست کار نمیکند و عوارض زیادی دارم میخاستم ببینم چند درصد معلولیت برایم تعیین میشود یا اینکه میتوانم جانبازی بگیرم و معاف دائم هم تشخیص داده شدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جانبازی منتفی است غرامات میتوانید مطالبه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نظر شورای عالی پزشکی و کمیسیون تعیین تکلیف خدمتی یگان خدمتی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تقاضا کنید تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود