مشاوره حقوقی رایگان - امانت

سلام من یک گاوآهن امانت به یک نفر داده بودم در حالی که گاوآهن بنده دست طرف بود حرفمون شد حالا ایشان از استرداد مال منقول امتناع می‌ورزند رفتم شکایت کردم 2نفر شاهد داشتم یکی آمد یکی نیومد قاضی حل اختلاف رای بر بی حقی بنده داده اعتراض زدم اون شاهد که نیومده کتبی شهادت داده زدم رو پرونده آیا مورد قبول قاضی خواهد شد راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام طبق اصول و موازین شرعی و قانونی شهادت نزد قاضی باید اداء بشود و بنظرم مرجع تجدیدنظر میتونه پرونده رو بااستماع گواهی گواه دوم رسیدگی بکنه