مشاوره حقوقی رایگان - استرداد موتور اسانسور که بصورت امانت از دادگاه تحویل گرفته

باسلام و احترام اینجانب ی.الف به نمایندگی مجتمع 18 واحدی همه مالکین واحدهای خودشان را نیمه کاره توسط دادگاه تحویل گرفتیم و در حال تکمیل کردن هستیم موتور اسانسور مجتمع را فروشنده بصورت امانت از طرف دادگاه نگهداری می کند. باتوجه به تکمیل کردن مجتمع نزدیک است. احتیاج به موتور اسانسور را داریم. لطفا راهنمایی کنید دادخواست بنویسیم به شعبه مربوطه و یا درخواست استرداد بنویسیم باتشکر