مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال امانی جنبه کیفری و حقوقی

باسلام
براساس تامین خواسته اموالم توقیف شده که درخواست مستثنیات دین کردم که مورد تایید قاضی اجرای احکام بوده و طی دستور به دادورز دستور رفع توقیف داده است
متاسفانه امین اموال که خود شخص خواهان بوده از استرداد اموال امتناع نموده لازم به ذکر است جمع بدهی بنده 5 میلیون بوده خواهان ودیعه 10 میلیون بنده و نزدیک به ارزش 30 میلیون نیز اقدام توقیفی داشته است
باتوجه به امتناع از استرداد اموال شکایت خیانت در امانت دادم و نیز دادخواست استرداد اموال امانی و خسارت ایام تصرف ماهانه 10 میلیون نسبت به شغل و درآمدم که مورد تایید کارشناسی شده دادم
لازم به شایان ذکر است که صورتجلسه امتناع استرداد توسط مامور اجرا تنظیم و در پرونده نیز خود دادورز طی تماس تلفنی دستور رفع توقیف را با قید ساعت و تاریخ در پرونده درج کرده قبل از اینکه پرونده به دادسرا ارسال شود در شورا تحت رسیدگی بوده که در آنجا نیز نسبت به امتناع خود اقرار کرده است
خواهشا بنده از هر لحاظ اعم از کیفری و حقوقی چه نتیجه ای در پرونده حاصل میشود
باحترام شایسته

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام بايد در اجرا احضار بشه و در صورت امتناع از دستور قضايي تخلف و پيگير قضايي داره

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

درست دفاع کنید به حقتون میرسید