مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ساختمان تجاری مسکونی

سلام. بنده صاحب یه واحد آپارتمان از ساختمان دوطبقه تک واحدی هستم ساختمان مورد اشاره داری دو باب مغازه تجاری و دو طبقه اپارتمان تک واحدی بصورت تفکیک شده و سند جداگانه میباشد
صاحب یکی از مغازه های تجاری اقدام به حفر چاه توالت و ساخت سرویس بهداشتی در داخل مغازه کرده آیا از نظر قانونی میتواند این کار رو انجام دهد یا خیر ؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر دارای سند تفکیکی میباشد و مالک هم میباشد به شرط عدم ورود خسارت به ساختمان و ایجاد مزاحمت برای سایرین معنی ندارد