مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت دفتر وکالت و دفتر فنی مهندسی در ساختمان تجاری مسکونی

با سلام خدمت شما. بنده در منطقه شهریار زندگی میکنم.موقعیت ساختمان ما تجاری مسکونی میباشد که طبقه همکف مغازه هستش.و راه پله درب جداگانه دارد.در این ساختمان یک دفتر مهندسی و یک دفتر وکالت چندین سال است فعالیت دارند و دفتر انها در طبقه سوم و کنار همسایه های مسکونی میباشد و موجب سلب آسایش و مزاحمت شده اند و اکثرا بعد از تایم اداری مراجعه کنندگان درب ما را میزنن و سوال میپرسن و امنیت ساختمان به دلیل تردد انسان های غریبه پایین امده است.
و همه همسایه ها موافق شکایت از این همسایه ها هستند تا دفتر انها از این ساختمان خارج شود. لازم به ذکر است که هر دو همسایه مالک هستند.
بنده بند چ ماده 10 لایحه نحوه اداره و بهره برداری از اپارتمان ها را میخوندم که متوجه شدم طبق این بند سال98 قوه قضائیه فعالیت این پنج شغل(دفتر وکالت.مطب.اسناد رسمی.دفتر ازدواج و دفتر مهنذسی) را در ساختمانهای مسکونی ممنوع کرده.
و از انجایی که اینساختمان کاربری تجاری مسکونی دارد و شغل وکالت و دفتر مهندسی تجاری محسوب نمیشوند تو را خذا راهنمایی کنیدو راهی پیش پای ما بگذارید .ممنون از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جز مشاغل مزاحم میباشنمثد از طریق کمیته مشاغل مزاحم شهرداری منطقه موضوع پیگیری شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دفاتر وکالت تجاری نیست در واحد های مسکونی هم قانونا حق فعالیت دارند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان دایر نمودن دفتر وکالت در ساختمان مسکونی می باشد بدوا اظهارنامه ارسال نمایید