مشاوره حقوقی رایگان - سوالی در مورد واریز پول به حساب و مسدودی حساب

با سلام و عرض ادب
آقا مثلا من یه پولی (مبلغ زیاد) را مثلا به مبلغ 3میلیارد واریز کنم به حساب بانکیم شندیم حسابم مسدود میشه. البته گردش حساب من در ماه مثلا 5میلیونه. بعد یه دفعه چند میلیارد به حسابم پول واریز میشه.
حالا سوالم اینه که:
1- آیا حسابم مسدود میشه؟
2- تا چقدر واریز حساب مسدود میشه؟
3- کدوم بانک این گیرهارو نداره؟ تا بریم حساب باز کنیم
البته اینم بگم که بانک حساب رو مسدود کنه علت و دلیل می خواد(شاید). حالا من نمیخوام بانک علت واریزی رو بدونه چیکار باید بکنم؟
ممنونم ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بانکها با گردش پول کاری ندارند و بسیاری از افراد گردشهای بسیار بالاتر از این انجام می دهند اما مطابق قوانین بانکها موظف هستند اطلاعات گردش حسابها را به اداره مالیات گزارش نمایند.
گردش حسابهایی که بیشتر از 5 میلیارد تومان باشد مستقیم به اداره مالیات خواهد رفت.
این عدد 5 میلیارد در سالهای آینده کم و کمتر شده تا جایی که حتی برای 1 میلیون تومان نیز باید سند و مدرک و دلیل پرداخت و دریافت داشته باشید.
در صورت نیاز به مشاوره و جهت آشنایی با انواع روش پرداخت تماس بگیرید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
مثل شتر سواری . . . . نمیشه حکایت کار شما است . به هر حال حسابی که مبلغ سنگین واریزی داشته باشد باید سند و مدرکش ارائه شود ،هر چند امروزه یک آپارتمان 70 متری 3 میلیارد میشود.اگر از منشا پول نگرانی ندارید خوب مشکلی نیست ، به هر حال شما که نمیتوانید پول معامله را پول نقد یا طلا بگیرید پنهان کنید !