مشاوره حقوقی رایگان - طلاق دخالت خانواده...

با سلام و درود خدمت تمامی وکلای بزرگوار:
خدمت شما عرض شودکه؛ بنده نامم م و ساکن مشهد مقدس
ومن الان حدود یک ساله که ازدواج کردم حدود 6ماه پیش بدلیل حمل و نگهداری موادمخدر و مظنون بسرقت محکوم شدم که درمورد سرقت برائت یا به اصطلاح تبرعه و درمورد مواد جریمه شدم و الان بخاطر همان خانواده همسرم درخواست طلاق کردن و میگویند که تو اعتیاد داری ناگفته نماند که من و همسرم که هنوز تو عقدیم دوشیزه است با نظر خانواده همسرم کاملن مخالفیم و دوست ندارم طلاق صورت بگیرد مشاور هم رفتیم اما پدرش حرف خودش را میزند ...
ایا بنظر شماب زرگواران دادگاه رای را بنفع ما یا پدر خانمم صادر میکند؟ و از نظر قانونی که سن همسرم 15سال است خودش میتواند از نظر حق احوال شخصی و حق و حقوق و... خودش تصمیم گیرنده باشد یا خیر ایشان باکره هستند. ازتون ممنون میشم اگر راهنماییم کنین هرچه زودتر بهتر است؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درخواست طلاق بنابردرخواست زن یاشوهراست و خانواده افراد نقشی دران نمیتوانند داشته باشند ودرمورد اعتیاد که بازهم باید درخواست طلاق به درخواست زن باشد درخصوص سن همسرتان درخصوص امورغیرمالی مثل نکاح وطلاق خودش میتواندارایه نظرکندو باتوجه به اینکه ایشان به سن رشدنزدیک هستند نیزبااحرازرشید بودن ایشان میتوانند درامورمالی نیز تصمیم گیری کنند درخصوص پرونده جنابعالی این زن است که باید درموردطلاق درخواست کند نه دیگران