مشاوره حقوقی رایگان - مشکل تردد در پارکینگ اختصاصی

با سلام. بنده یک واحد اپارتمان خریداری نمودم که دارای پارکینگ اختصاصی در سند میباشد ولی پارکینگ مجاور بنده اعلام مینماید به جهت مشکل در تردد که خودرو ها باید دنده عقب وارد پارکینگ شوند امکان پارک دو خودرو در این محل نمیباشد. ایا ایشان میتوانند از پارک خودروی بنده در پارکینگ جلوگیری نمایند و اگر قرار باشد یک خودرو در این پارکینگ قرار بگیرد چگونه مشخص میگردد که متعلق به چه کسی باشد در حالی که پارکینگ با ذکر مساحت در سند قید گردیده است با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
الناس مسلطون علی اموالهم
هرمالکی نسبت به مایملک خودحق همه گونه تصرف وانتفاع داردمگردرمواردی که قانون استثناکرده باشد
وقتی درسندمالکیت پارکینک اختصاصی قید شده کسی نمی تواند مانع یا مزاحم پارک کردن شماشود اینکه می گویید همسایه هم مشکل دارد ایا همسایه پارکینک دارد؟پارکینک مزاحم دارد؟ به هرحال اگر همسایه هم درانجا پارکینگ اختصاصی داشته باشد می تواند پارک کند وهیچکدام از مالکین هم نباید مزاحم پارک کردن دیگری شوند