مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد پارکینگ میباشد

با عرض سلام و وقت بخیر حضور شما و تشکر از اینکه مطالب ما رو مطالعه میفرمایید و با حوصله پاسخ میدهید
بنده ساکن یک طبقه سوم از یک آپارتمان میباشم که فقط و فقط در سند بنده پارکینگ اختصاصی لحاظ و قید شده
از آنجایی که پارکینگ اختصاصی من در زیر راه پله میباشد و ساکنین معتقد هستن که ما باید ماشین را طوری پارک کنیم که پشت سر ما هم ساکنین دیگر پارک کنند
حال سوال من این است اگر من در پارکینگ خود که عرض کردم اختصاصی هست پارک کنم آیا از نظر قانونی باید پشت سر من کسی پارک کند یا نه؟؟ چون پارکینگ من زیر راه پله است و پشت پارکینگ اختصاصی من حیاط است و اینها معتقدند چون حیاط حکم مشاع دارد پس ما باید پشت سر شما پارک کنیم
اگر اینجور باشه و قانون مجوز به اونها بده پس پارکینگ اختصاصی در اینجا چه معنا داره
اگرم پشت سر ما باید خالی باشه از اونجایی که مابقی طبقات لجاجت به خرج میدهند باید برای حل این مشکل به کجا مراجعه کنیم
لازم به ذکر است که در واقع ما سه طبقه و یک پیلوت در این آپارتمان زندگی میکنند و آیا اصلا این حق را دارن و یا اینکه باید پشت سر ما آزاد و خالی باشه و کسی حق تعرض و پارک در پشت سر ما نداشته باشد
با تشکر و سپاس از همه شما عزیزانم

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

خیر در قسمت مشاعات نمی توانند استفاده ای بکنند که مزاحم حق دیگری باشد می توانید شکایت مزاحمت مطرح نمایید

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

پارکینگ مساحت مشخص و استاندارد داره که در سند و نقشه پیش تفکیک معلومه.
مسیر پارگینک باید باز باشه.
محیط حیاط پارکینگ نیست. مشاعات پارکینگ نیست.
شما میتونید منع استفاده اختصاصی از حیاط را به عنوان پارکینگ از دادگاه بخواهید. شرکا رو از حیاط بخواهید