مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت قطعی خوردو

سلام خسته نباشین. بنده سال 94 یه پژو پارس خریداری کردمو دو سال بعد برگه سبزش رو به نام خودم انتقال دادم ولی سند قطعی رو نزدم.الان ماشین رو فروختم و مطلع شدم که شخصی که ماشین رو ازش خریدم و البته در بنگاه معتبر معامله انجام شده بوده به رحمت خدا رفته و سند قطعی همچنان به نام ایشون هست.حالا خواستم ببینم مراحل کار چیه تا بتونم برگ سبز رو که به نام خودم هست به نام خریدار جدید بزنم.تشکر. وجه معامله هم کامل پرداخت شده و هیچ بدهی وجود نداره از لحاظ مالی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برگ سبز در مراکز تعویض پلاک صادر می‌شود. شما که پلاک بنامتان است مشکلی را تعویض پلاک و برگ سبز نداريد.
مشکل در تنظیم سند ور دفترخانه است که باید ورثه اقدام به تنظیم سند کنند، اگر همکاری نکردند باید علیه شان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی داد