مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن چک

با سلام و خسته نباشید. من یک فقره چک سفید امضا گم کردم به بانک اطلاع دادم آیا راهی برای اثبات اینکه چک گم شده و خرج نشده در شورای حل اختلاف هست؟ به من گفتن اگه چک بره بانک باید حساب پر بشه مسدود بشه و کار به دادگاه بکشه، اون موقع آیا راهی برای اثبات اینکه چک گم شده بوده و خرج نشده بوده هست؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام و عرض ادب
در صورت مفقودی چک بدوا موضوع را باید به بانک اعلام کنید و ظرف یک هفته اعلام مفقودی را در دادسرا ثبت و گواهی ان را به بانک ارائه دهید.