مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب کاریم به دلیل مهریه

سلام حدود 15 سال ازدواج کردم و دارای دو فرزند 14 و 10 ساله هستم . متاسفانه از نه سال پیش به دلیل بیماری شنوایی خودمو از دست دادم که به شدت روی کیفیت زندگیم و درآمدم اثر منفی گذاشت . در این مدت همسرم مدام با روش های گوناگون اقدام به آزر و اذیت روحی و جسمیم کرد (حتی بارها پیامکاش رو با مردای غریبه دیدم ) اما با توجه به اینکه نمیخواستم دو کودکم درگیر طلاق و پیامدهای مرتبط با آن شوند همیشه با او و رفتارهای زشتش ساخته ام . لازم به ذکر است که نامبرده مغازه ای دارد که بیشتر آن را در گذشته من با وام و غیره برایش فراهم کرده بودم . از آن جایی که نامبرده هیچ تعهدی به زندگی زناشویی نداشته و هر از گاهی بدون اجازه من خانه را برای چند روز ترک می کند و در برابر اعتراضات من با دروغ و شکایت به دادگاه که من او را ضرب و جرح می نمایم مدام مرا وادار به سکوت مینماید . همچنین نامبرده بارها از اعتماد من سو استفاده نموده و مبالغ هنگفتی را از کارت بانکیم برداشت نموده و به حساب خود منتقل کرده است . چند روز گذشته در هنگام خرید برای منزل متوجه شدم حسابم مسدود گردیده است و پس از مراجعه به بانک متوجه شدم به دلیل درخواست مهریه ایشون بوده . ذکر این نکته ضروریه که من فاقد منزل و مستاجر میباشم و تنها محل درامدم از یه مغازست که اونم همین حسابه بوده و الان مسدود شده و حتی قدرت خرید مایحتاج زندگی هم از من گرفته شده است . (تنها سرمایه ام همین پنجاه میلیون داخل حساب هست ) . میخواستم راهنمایی کنید من چه کاری میتونم انجام بدم تا حسابم باز بشه و بتونم چرخ زندگیمو بچرخونم . همینطور با این رفتارای خانوم آیا راهی هست که بتونم جلوی کار کردن ایشون بگیرم (تمام خرج و مخارج خونه با منه و در حدی که محتاج خلق نباشم زندگیمو راه بردم با تموم محدودیتام) و اگه پیشنهادی برام دارید که مفید باشه برام ممنون میشم در حقم لطف کنید و باهم در میون بزارید

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام.
برا در گرامی. ازدواج یک عقد است وقتی عقدنامه رو امضا کردید باید به تعهدات خود که از جمله پرداخت مهریه است‌ پایبند باشی. مهریه. مهر زن است خواه به حرف شوهر گوش کند خواه نکند که متاسفانه این حق زن باعث سواستفاده از مردان شده. فعلا چاره ای ندارید شما ایشان به خاطر داد خواست مطالبه مهریه یا صدور اجراییه ثبتی بابت مهریه اقدام به مسدود نمودن حساب شما نموده. با این تفاسیری که راجع به شخصیت و نشوز همسرتون‌گفتید به نظر میرسه اگه بتونید توافقی از هم‌جدا بشید بهترین کار رو انجام دادید.