مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خانوم من دوسال است بدلیل اختلافات خانوادگی خانه ما را در شهر دیگر بود ترک کرده و تلاش اینجانب برای برگشت ایشان بیفایده بوده حتی کلیه وسایل و جهیزیه خود را نیز فرستادم حتی برای مشاور اقدام کردم که ایشان حاضر نشدند ناچارا حکم عدم تمکین ایشان رو دوماه پیش گرفتم ایشان قبل عید اقدام بستن کلیه حسابها بانکی حتی حقوق اینجانب از طریق ثبت نمودند باتوجه به اینکه ایشان به من هیچ اطلاعی نداده اند و حساب من فقط مربوط به حقوق اینجانب می باشد که از آن گذران زندگی می کنم چطور می توانم رفع مسدودی حقوقم را بکنم ضمنا اینجانب کارمند پیمانی هستم و جز ماشین مدل پایین چیز دیگر برای توقیف ندارم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید راجع حساب حقوق خود اقدام کنید و بخشی از انرا ازاد کنید.

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام فقط قسمتی از حقوق را میتونه توقیف کنه معمولا یک چهارم. درخواست بدین اجرای ثبت انجام میدن.اگ انجام ندادن شکایت کنید ثبت تخلف کرده