مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب برای مهریه

باسلام ، من فقط حساب حقوقم برا مهریه مسدود شده و بقیه حساب هام باز میباشد میخوام بدونم ک این حساب خانم سابقم شخصا اعلام کرده و یا دادگاه خودش مسدود کرده؟ و اینکه ب محض اینکه حقوقم واریز بشه خانمم میتونه برداشت کنه یا نه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حساب حقوقی مسدود است اعلام کنید تا رفع مسدودی شود چون تنها میتوان تا 1/4 و یا اگر فرزند ندارید 1/3 مسدود شود .اگر بیشتر است پیگیری کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خانم شما از طریق اعلام آدرس محل کارتان با دستور دادگاه حساب شما را مسدود کرده است.
با دستور دادگاه می تواند برداشت نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حساب حقوق تا یک چهارو و یا یک سوم قابل مسدودی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حساب حقوق تا یک چهارو و یا یک سوم قابل مسدودی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حساب حقوق یک چهارم یک سوم حقوق توقیف خواهد شد