مشاوره حقوقی رایگان - برقراری مستمری

با سلام و احترام
پدری هستم که ده سال قبل پسرم را که از پرسنل ارتش بود از دست دادم. پسرم متاهل بود اما فرزندی نداشت آن زمان هیچ حقوق و مستمری به من و همسرم تعلق نگرفت چون ما تحت کفالت فرزند بزرگترمان که او نیز ارتشی است بودیم و چند ماه پس از فوت پسر کوچکترمان پسر بزرگتر به اصرار همسرش ما را از کفالت خود خارج کرده و از همان زمان تا به امروز ما از کفالت فرزند بزرگترمان خارج شدیم من اکنون 70سال دارم و همسرم 64سال بدون هیچ منبع درآمدی و حق مستمری، با وجود اینکه همسر پسر مرحومم دو سال بعد از فوت پسرم ازدواج کرد اما باز هم از سازمان بیمه و بازنشستگی کل کشور حقوق دریافت میکند و به من و همسرم گفته شده که هیچ حقوقی به ما تعلق نمیگیرد حال از شما خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید که آیا حقوق پسر مرحومم با وجود تحت تکفل نبودن ما و ازدواج مجدد همسرش و سن من و همسرم که از شصت سالگی گذشته بین ما تقسیم میشود یا ما هیچ حقی دریافت نمیکنیم. با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر فرزند دیگری نداشته باشید و یا داشته باشید و توانایی مالی نداشته باشند که هزینه های شما را پرداخت کنند میتوانید با مراجعه به سازمان مربوطه نسبت به برقراری حقوق مستمری اقدام کنید و ار آنجایی که همسر ایشان ازدواج کرده دیگه مستحق دریافت حقوق مرحوم پسر شما نمی باشد.