مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی و کیفری

همسر بنده 21 سال پیش به علت بیکاری ونبود کارونداشتن سرمایه ی کار با مدرک برادرشون که دیپلم داشتند رفتن سرکار بعد21 سال الان بازنشسته شده آیا الان میتونه حقوق رو به نام خودش بزنه شاهد هم داره که توی اون شرکت مشغول کار بود حتی خود برادر شوهرم هم میگه من خودم هم شهادت میدم تو با مدرک تحصیلی من کار کردی به نظرتون میشه کاری کرد که ایشون حقوق رو به نام خودش بگیره یا نه ؟
خودمون می دونیم جرم محسوب میشه اما دزدی که نکرد ،ادم هم نکشته فقط دنبال نون حلال برای خانواده ش بود برادش هم با رضایت کامل مدرک رو بهش داده وهیچ ادعایی نسبت ب حقوق ومدرکش نداره ممنون میشم راهمانیی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نظر امکان پذیر نمی باشد.