مشاوره حقوقی رایگان - برقراری مستمری

باسلام
پدرم درسن 63سالگی فوت کرده کلا8سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشت. درزمان فوتش بیمه اش بلحاظ کارنکردن قطع بود.
مادرم بامراجعه به اداره کاروتامین اجتماعی درخواست برقراری بیمه بازنشستگی مس ازفوت پدرکرده اداره کاروتامین اجتماعی فقط غرامت داده بخاطر8سال سابقه.
(به غیراز2 سال سنوات خدمت سربازی که مادریادش نبوده مدارک مربوط و پایان خدمت را ارائه بدهد تا لحاظ کنند)
سوال این است چطور میشود مادر ازبیمه بازنشستگی پدر استفاده بکند؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
باتشکر فراوان.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از سازمان تامین اجتماعی پیگیری شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ز سازمان تامین اجتماعی پیگیری شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

8 سال برای برقراری بازنشستگی خیلی کم است...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیمه شده ای که از تاریخ تصویب قانون تامبن اجتماعی یعنی سال 54به بعد فوت می شوند چنانچه سابقه پرداخت حق بیمه او از یک سال تا ده سال باشد به بازماندگان وی در ازاء هر سال سابقه پرداخت حق بیمه غرامت مقطوعی معادل یک ماه حداقل دستمزد کارگر عادی در زمان فوت به طور یکجا پرداخت می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به سازمان تامین اجتماعی مراجعه و پیگیری نمایید