مشاوره حقوقی رایگان - غرامت سربازی

سلام من در سال 89 سرباز ناجا بودم که تصادف کردم شورای عالی پزشکی کلیات تبصره39 (ماده16بند17) (ماده15بند7)(ماده15بند10) (ماده15بند18) در مجموع مشمول دریافت 55%غرامت بیمه نیروهای مسلح شدم (B34.5_B8.1_B5.1_B5.3_B2.4_C5.1) ولی تاکنون غرامتی دریافتن نکردم 1.غرامتم چند میلیون میشه 2. باید به کجا مراجعه کنم برای دریافت غرامت؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
برای مشخص شدن میزان غرامت باید نوع آسیب را برای بنده دقیق طبق نظر پزشکی قانونی ارسال کنید که محاسبه کنم و در ثانی باید به فرماندهی ناجا در این خصوص نامه بنویسید که دستور پرداخت بدهند .