مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین کشاورزی بین وراث

با سلام و درود
زمینی از پدر به ارث رسیده به مقدار 80هکتار که فقط برق و پروانه چاه آب داشت که البته چاه قبلا پر شده بود و وراث 3برادر و 4خواهر هستیم که ما دو برادر با رضایت بقیه وراث و وکالت فروش بلاعزل اقدام به حفر مجدد چاه آب و ساختمان مسکونی و انبار و احداث باغ در 6هکتار آن نموده ایم حال بقیه وراث خواهان فروش زمین هستند و بر سر تقسیم آن به مشکل خورده ایم. حال سوال این است که بر فرض شکایت ارزش باغ و مستحدثات و بقیه امکاناتی که از سرمایه خودمان در آنجا ایجاد کرده ایم به ما میرسد؟ چگونه تقسیم میشود؟
با تشکر و خداقوت

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

در صورتی که اثبات بفرمائید که اعیانی را شما احداث نموده اید و با اذن مالک قبلی باشد بله و اگر بی اذن باشد شما فقط حق برداشتن اعیانی را دارید مگر توافق دیگری با سایر وراث بکنید