مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام و خسته نباشید.
من یک خانم خانه دار هستم از طریق اگهی با یک کارگاه میناکاری آشنا شدم و قرار بر این شد به ازای اموزش رایگان بمدت شش ماه با حقوق برایشان کار کنم و یک سفته بعنوان ضمانت تحویل دادم ولی درسفته ضمانت قید نشد و قراردادی هم بسته نشد فقط شفاهی. شرایط کار هم به این صورت بود که کار را باید به منزل میبردم و انجام میدادم، کار در کارگاه نبود. بعد از دوماه اواسط ماه سوم بر سر یک بحث از دادن حقوقم امتناع کرده و گفت که دیگرد نمیخواهد برایش کار کنم من خیلی اسرار برای حقوقم کردم ولی نداد من هم تعداد پنج عدد گلدان خام مینا کاری که قیمتش صدو پنجاه تومان است را پیش خودم نگه داشتم چندباری تماس گرفت و من گفتم اگر حقوقم را بدهی گلدانها را پس می دهم. بعد از دوماه حالا از من به جرم خیانت در امانت شکایت کرده در کلانتری من گفتم گلدانها را پس میدهم ولی قبول نکرد و گفت باید به دادگاه برویم. ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

مرتضی قیصری نجف ابادی

جناب آقای مرتضی قیصری نجف ابادی :

سلام اگر گلدانها به شما سپرده شده جرم محقق است در غیر اینصورت خیانت در امانت نیست و عنوان دیگری دارد
شما بطور کلی انکار کنید و بگویید من روی گلدانها کار میکنم و متعلق به ایشان است خودشان قبول نمیکنند مسترد کنم