مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و توهین

تهدید توهین جرمش چیه و اگه نتونه ثابت کنه من میتونم اعاده حیثیت کنم‌.
(دادگاه شکایت طرفمو به شورا ارجاع داده)؟؟؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
تهدید اگر با چاقو نباشد موضوع ماده 669 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) مجازات آن تز جزای نقدی و شلاق تا یکسال حبس تعزیری نیز میتواند یاشد.
اگر با چاقو و اسلحه باشد مشمول ماده 617 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) است و از سه شش ماه تا سه سال حبس دارد و توهین نیز مطابق با ماده 608 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) جزای نقدی درجه شش دارد .
موفق باشید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

تهدید2تا6ماه وتوهینم درهمین حدودبله میتواعاده حیثیت کنید.ظریفی091210224222تهران