مشاوره حقوقی رایگان - ازار و اذیت توسط برادر

سلام من م. هستم من 15 سالم هست و دختر خیلی عاقلیم. من در زندگیم سختی زیادی و دارم تحمل میکنم ولی برادرم خیلی اذیتم میکنه بعضی وقتا گوشیمو چک میکنه نمیدونم به چه دلیل یا تهدید میکنه دست روم بلند میکنه دوبار جوری زد تو صورتم زیر چشمام کبود شد خیلی دلم شکست
پسر بدی نیست ولی نمیدونم چرا این کارو میکنه. خیلیم فحاشی میکنه تو خونه هم به من هم به مادرم. من شب ها خوابم نمیبره امروز میگه تو باید بخوابی چرا بیداری تهدید میکنه اگه نخوابی عینه سگ میزنمت که از زور درد نخوابی منم گفتم به تو هیچ ربطی نداره همش تهدید میکنه که حق نداری با دوستات بری بیرون بعد نه من و نه دوستام اهل خنده نیستیم تو خیابون بعد منم بهش گفتم میرم ازت شکایت میکنم بعد گفتش که شکایت کن من میترسم شکایت کنم بعد بیاد بیرون اذیتم کنه باز من شاهد دارم که منو میزنه یا دوبار جوری زد تو صورتم چشمم زیرش کبود شد دامادمون شاهده با خواهر و مادرم و پدرم برادرم 23 سالشه رشته ی حقوق هم میخونه تروخدا بگید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تهران زندگی میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان اذیت و آزار و ضرب و شتم شکایت کنید. می توانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را اطلاع دهید.
جهت مشاوره تماس بگیرید