مشاوره حقوقی رایگان - ازار و اذیت توسط برادر

سلام دختری هستم 17 ساله از کرمان برادرم دست روم بلند میکنه گوشیمو چک میکنه در حالی که مسائل من به پدرم ربط داره اگر قرار باشه من گوشیمو بدم به کسی که چک کنه پدرم هستش تا وقتی که پدرم بالا سرم هست کسی حق نداره جز اون دخالت کنه میشه لطفا بگید اگر دفعه دیگه دست روم بلند کرد چیکار کنم اگر به پلیس زنگ بزنم چه اتفاقی میافته؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بابت ضرب و جرج می توانید شکایت کنید و به پزشکی قانونی معرفی میشوید و برادرتان محکوم به دیه میشوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است با گفتگو و صحبت کردن مشکل خود را با برادرتان حل نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با مشاور روانشناس در میان بگذارید در صورت ضرب و جرح با 110 تماس بگیرید صورتجلسه نمایند به پزشکی قانونی مراجعه و شکایت طرح نمایید اما پیشنهاد می شود از طریق بزرگترها بویژه پدر حل و فصل گردد