مشاوره حقوقی رایگان - اعتراف از طریق فیلم برداری

با سلام و احترام
بنده تقریبا هفت سال پیش به یه بنده خدا دوازده میلیون تومان پول بدون گرفتن هیچ گونه مدرکی قرض دادم که تا دو ماه پیش فقط میگفت پولتو بهت میدم هی میگفت ندارم ولی بهت میدم
که متاسفانه الان منکر پول شده میگه من اصلا بهت بدهکار نیستم که یکی دو روز پیش من و یکی از دوستانم رفتیم به مغازه اش ازش مخفیانه فیلمبرداری کردیم در فیلم اعتراف کرد که به من بدهکار است.
آیا بنده از طریق این فیلم میتوانم ازش شکایت کنم و به پولم برسم ؟
آیا این فیلم از لحاظ قانونی محکمه پسند است؟
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

دوست شما شاهد بوده؟؟
هم از طریق سهادت دوستتان و در کنارش از فیلم استفاده کنید

فیلم به تنهایی مفایت نمیکنه